Over ons

Welkom

In onze bistroom

In bistroom vind je twee woorden terug: bistro en ‘room’. ‘Room’ staat voor het huiselijke en losse karakter van onze zaak. Hier willen we plezier maken. Dit geldt zowel voor de klanten als voor onszelf. We willen onze job blijven graag doen en durven daarom ook van de klant vriendelijkheid en respect verwachten. We proberen alles te doen met een glimlach. Voor een stijve, gastronomische bediening ben je bij ons niet op de juiste plaats. Daartegenover proberen we er wel voor te zorgen dat je niet het gevoel hebt een nummer te zijn. We proberen zoveel mogelijk tijd te maken voor een gezellige babbel. Vergeef ons als dit eens niet lukt. Hier kom je om te genieten, om even te ontsnappen van de dagelijkse stress. Dat is dan ook de manier waarop wij willen werken: rustig en alles op zijn tijd! Alle gerechten worden zelf bereid. Als verschillende tafels tegelijk bestellen, kan het dan ook zijn dat het eens wat langer duurt. De microgolf is hier immers uit den boze… Ook bij het opnemen en brengen van de dranken kan er bij grote drukte wat vertraging zijn. Gelieve hier wat begrip voor op te brengen. Kortom: Neem je tijd en geniet! Groetjes, Kelly, Mick, Kevin, Conan en Joey

Eén tafel = één rekening We vragen de keuze van pasta’s / bouillabaisse te beperken tot 4 soorten om het haalbaar te houden. Bij ons kun je ook betalen met bancontact, visa, maestro…

Heerlijke

Gerechten

Pasta, kroketten, salades, bouillabaisse, warme hapjes, koude hapjes, ...

IMG-OUR
IMG-OUR
De

Zaakvoerders

Mick en Kelly

ons

TEAM

IGM-AVATAR
Conan Kelner

IGM-AVATAR
Kevin Chef

IGM-AVATAR
Joey Hulpkok